درب سکشنال

درب‌ سکشنال طراحی خلاقانه‌ای از درب‌ها هستند که با فناوری‌های روز پیش رفته اما ظاهر سنتی خود را حفظ کرده‌اند. ویژگی بارز این درب‌ها باز شدن بصورت عمودی و یا حرکت به زیر سقف است. بطور کلی درب‌ اتوماتیک زیرسقفی از پنل‌های (صفحات) جداگانه ساخته شده‌اند که به سمت بالا جمع می‌شوند و به موازات سقف گاراژ قرار می‌گیرند. درب سکشنال از ۳ تا ۸ بخش تشکیل شده که به وسیله یک‌سری لولای محکم درکنار یکدیگر قرار گرفته‌اند؛ همچنین چرخ‌ها به لبه‌های پنل‌ها وصل می‌شوند و اجازه حرکت درب، که به چارچوب و سقف نصب شده را به سمت بالا و پایین می‌دهند. ریل‌های موجود در اطراف این درب‌ها سبب می‌شوند که درب از حالت عمودی به حالت افقی در حین باز شدن درآید. از این نوع درب عموما برای پارکینگ استفاده می‌شود تا امنیت را برای ساکنین ساختمان فراهم کند.

درب سکشنال

در صورت تماس با اوستا در و یا ثبت اطلاعات خود در سریع ترین زمان کارشناسان ما با شما تماس گرفته و برای رفع مشکل شما اقدامات لازم را انجام خواهند داد.

درب سکشنال

مطالبی که در ادامه به آن خواهیم پرداخت:

درب سکشنال

نمونه پروژه های درب سکشنال اوستادر

مزایای درب سکشنال

درب‌های بالارونده چند تکه همانطور که قبلا اشاره کردیم نوعی از درب‌های اتوماتیک هستند که مزایای بی‌شماری برای آنها وجود دارد. در این میان برخی از مزایای درب اتوماتیک بالا رونده و درب اتوماتیک زیرسقفی را بصورت خلاصه بیان می‌کنیم تا با کارآیی آنها بیشتر آشنا شوید.

  • برخلاف سایر درب‌ها این نوع از درب‌های اتوماتیک فضای خارج پارکینگ را اشغال نمی‌کنند و راننده می‌تواند ماشین را نزدیک به درب پارک کند.
  • استفاده از پنل‌های متعدد میزان فشار روی چرخ‌ها را به حداقل می‌رساند.
  • نصب و راه‌اندازی درب‌ سکشنال بسیار آسان است.
  • قابلیت باز و بسته شدن با ریموت کنترل و صرفه‌جویی در وقت و انرژی افراد.
  • در صورت آسیب دیدن پنل‌ها، تعمیرات آنها کاملا مقرون بصرفه است.
  • برخورداری از امنیت بالا.
  • استفاده بهینه از حداکثر فضای داخلی پارکینگ به علت اینکه کلیه پنل‌های موجود بصورت اتوماتیک به زیر سقف پارکینگ می‌روند و یا بصورت رول جمع می‌شوند.
  • استحکام بالا و مقاومت در برابر وزش بادهای شدید، نور و آتش.
  • ظاهری مدرن که زیبایی نمای ساختمان را دوچندان می‌کند.
  • حداقل مصرف انرژی و کاهش لرزش و صدا.
  • وجود سنسور حرکتی جهت ممانعت از برخورد با موانع.
  • امکان نصب درب آدم‌رو در داخل درب اتوماتیک بالارونده صنعتی.
  • با استحکام و طول عمر بالا.
  • دارای سنسور ضد سقوط. (بدین معنا که اگر فنرهای درب به درستی کار نکنند سیستم موجود مانع از سقوط درب و بروز صدمات ناشی از آن می‌شود.)
  • نحوه عملکرد درب سکشنال زیر سقفی

     
     

    عملکرد درب‌های بالارونده به دو صورت است:

    • عملکرد دستی

    به علت وجود فنرهای مستحکم این درب‌ها را می‌توان به شیوه دستی باز و بسته کرد. دستگیره دوطرفه باعث سهولت در باز و بسته‌شدن دستی درب می‌شود.

    • عملکرد اتوماتیک

    عملکرد درب اتوماتیک سکشنال بدین‌گونه است که به وسیله فنرهای هم‌تراز و ریل‌های تعبیه شده در آن، درب زیر سقف جمع می‌شود و کمترین فضا را در پارکینگ اشغال می‌کند. به همین علت به افرادی که با محدودیت فضا مواجه هستند توصیه می‌شود از این نوع درب‌ها استفاده کنند.

    قطعات موجود در درب سکشنال

     
     

    سیستم‌های بکار رفته در درب گاراژ پیچیده نیستند اما بخاطر داشته باشید که صرفا از یک درب و ریموت کنترل تشکیل نشده‌اند. لوازم و تجهیزات درب سکشنال پارکینگی از تنوع گسترده‌ای برخوردار است که بر عملکرد و ایمنی درب شما اثرگذار خواهد بود.

    بازیگر اصلی این فیلم درب است که بزرگترین و قابل مشاهده‌ترین بخش بشمار می‌آید. درب‌ها با توجه به نوع کاربری پارکینگ از تعداد پنل‌های متفاوت تشکیل شده‌اند بطور مثال برای درب مخصوص پارک یک اتومبیل ۲ تا ۳ متر عرض و ارتفاع درنظر گرفته می‌شود. در نتیجه تعداد پنل درب اتوماتیک زیرسقفی کاملا֓ بستگی به بزرگی و کوچکی مکان مور استفاده دارد.

    مهمترین قسمت درب پارکینگ تابلو فرمان آن است که به برق و اندکی هوش مصنوعی نیاز دارد تا بدرستی کار کند. تابلو فرمان موتور درب سکشنال صنعتی (industrial sectional doors) دارای پیچیدگی می باشد و در نگهداری آن باید دقت شود تا بروز حوادث و هزینه های احتمالی جلوگیری شود.

    از دیگر لوازم بکار رفته در درب سکشنال فنرهای فلزی هستند که در بالا بردن و پایین آوردن درب گاراژ باید وزن نسبتا֓ زیادی را تحمل کنند. فنرها در دو نوع پیچشی و صاف وجود دارند. فنرهای پیچشی رایج‌ترین نوع آن بوده که بالای درب پارکینگ قرار می‌گیرند. فنرهای صاف در امتداد قسمتی از زنجیر در دو طرف به حرکت درمی‌آیند. فنرهای پیچشی انرژی خود را از پیچ خوردن و فنرهای صاف انرژی خود را از کشیده شدن بدست می‌آورند.

    محفظه استوانه‌ای یا Tube Shaft مستقیما در قسمت بالای درب قرار می‌گیرد بطوریکه فنرهای پیچشی دور آن جمع می‌شوند و درب را بالا می‌برند. پس صرفا در صورت استفاده از فنرهای پیچشی به این محفظه نیاز خواهید داشت.

    درام قرار گرفته در دو قسمت انتهایی این استوانه در حین بالا و پایین رفتن درب می‌چرخند که همین امر سبب چرخش کابل‌ها، ثابت ماندن درب و ایجاد تعادل در کل سیستم درب می‌شود.

    کابل‌های بالابر در هر طرف بصورت عمودی از بالا به پایین حرکت می‌کنند. هر کابل در قسمت پایین به درب و در قسمت بالا به درام متصل می‌شود. در حقیقت این کابل‌ها اتصالاتی هستند که نیرو را از فنر‌ها منتقل می‌کنند تا درب به آسانی بلند شود.

    همانند یک ریل قطار، شیارهای موجود در درب همه چیز را در یک مسیر درست هدایت می‌کنند. شیارها از جنس استیل بوده که محل قرار گرفتن غلتک‌ها و هدایت آنها به سمت بالا و پایین هستند.

    غلتک‌ها در امتداد شیارها حرکت می‌کنند که همین امر امکان باز و بسته شدن با حداقل صدا را برای درب فراهم می‌کند. این غلتک‌ها از جنس استیل یا نایلون هستند. تصور عموم بر آن است که جنس نایلونی غلتک‌ها صدای کمتری تولید می‌کند اما بهتر است بدانید که تعداد یاتاقان‌های موجود در هر غلتک بر‌روی صدای تولیدی اثر می‌گذارد و نه جنس آن.

    نگه‌دارنده درب اتوماتیک بالارونده یک قطعه فلزی، پلاستیکی یا آلومینیومی است که در امتداد قسمت پایین درب در حرکت است تا درب را بطور کامل بسته نگه دارد.

    تمام درب‌های اتوماتیک که وارد بازار شده‌اند دارای سنسورهای مادون قرمز هستند که می‌توانند تشخیص دهند مانعی بر سر راه درب قرار دارد یا خیر. بدین‌صورت از بسته شدن ناگهانی درب بر‌روی حیوانات، افراد و اشیاء جلوگیری بعمل می‌آید. سنسورها معمولا جعبه‌های کوچکی هستند که در دو طرف درب نصب می‌شوند.